Autómentő, autómentés, autószállítás és bikázás HÍVJON BIZALOMMAL:
(06-30) 776-2151

Non stop autómentés és autószállítás Magyarországon – Bikázás

0-24 autómentő, non stop autómentés és autószállítás Magyarországon – Bikázás

0-24 autómentő, non stop autómentés és autószállítás Magyarországon - Bikázás
0-24 autómentő, non stop autómentés és autószállítás Magyarországon – Bikázás

 

Magyarország minden településén Non Stop vállaljuk műszaki hibás és karambolos autók mentését és üzemképes autók szállítását autómentő terepjáróinkkal, 2.8 tonna raksúlyig.

Amennyiben műszaki hiba miatt van szüksége autómentő szolgáltatásunkra, a lerobbant jármű négy utasát is biztonságban haza tudjuk juttatni ötszemélyes autómentő autóinkkal és autószállító trélereinkkel.
Magyarországi autómentés és autószállítás a következő tevékenységeket foglalja magába: személyautó mentés, terepjáró mentés, furgon mentés és kisbusz mentés. Az L3 feletti méretű furgonokat és kisteherautók mentését 8 méteres trélerrel végezzük, ennek raksúlya 2.5 tonna lehet.
Hívására azonnal tudunk indulni a hét minden napján, 0 – 24 óráig!

Non Stop autómentés és Autószállítás Magyarországon, 100.000 € rakomány biztosítással.
Autómentésre, vagy autószállításra van szüksége Magyarországon?
Ötszemélyes autómentőink egyikével az év minden napján azonnal indulunk Önért, lerobbant , vagy sérült autójáért és az autó négy utasáért Magyarország bármelyik területére.
Ötszemélyes autómentő terepjáróinkkal a nap minden szakában, 0-24 óráig indulásra készen fogadjuk hívását.
A hívást követően azonnal indulunk!
3.5 tonna összsúlyú autószállító trélereinkkel 4.7 méter tengelytávig és 2.6 tonna raksúlyig tudjuk elvégezni az autómentés illetve az autószállítás feladatát.
Tevékenységünkbe tartozik az autómentés, autószállítás, terepjáró mentés, kisbusz mentés és a furgon mentés is L3 hosszméretig.
Amennyiben a kisbusz vagy furgon mérete meghaladja az L3 ( kb 5.5 – 6 m) hosszméretet, akkor 8 méteres trélerrel végezzük el az autómentést vagy autószállítást, aminek maximum 2.5 tonna lehet a raksúlya.
Minden autómentőnk rendelkezik egész éves Magyar, Osztrák, Szlovák és Cseh autópálya matricával, így ezek költsége sem terheli az Ön pénztárcáját, nálunk ezek díja nem kerül felszámításra.

Az autómentést és autószállítást Magyarország bármelyik területén műszaki hiba vagy baleset esetén minden esetben megoldjuk.

Műszaki hibát okozhat valamelyik autóalkatrész kopása vagy elöregedése, de előfordulhat az is, amikor a dízel autóba benzint tankolunk.

Ha valamelyik alkatrész meghibásodása miatt kényszerül megállásra az autópályán, akkor először kapcsolja be a vészvillogót, majd húzódjon le a leállósávba annyira, hogy a lerobbant autó minél távolabb kerüljön a használatban lévő sávoktól.

Kézifékkel rögzítse a meghibásodott autót, majd a jól-láthatósági mellény felvétele után tegye ki az elakadásjelző háromszöget az autó mögött 70 – 100 méterre, hogy azt az autópályán nagy sebességgel haladó járművek vezetői időben észlelhessék elakadt autóját.

Az Önnel utazó utasok is vegyék fel a láthatósági mellényt, majd ezután a szalagkorláton kívül eső, biztonságos területen keressenek várakozásra alkalmas helyet, amíg megérkezik az autómentő.

Az alábbi információkra lesz szükségünk az autómentéséhez:

1. A lerobbant autó pontos helyét kell meghatároznunk.

Ha nem tudjuk pontosan behatárolni az autó helyzetét, akkor nagy segítséget nyújt a telefonunkon lévő GPS. Minden GPS térképen van „Helyzet megosztása”, vagy „Pozíció megosztása” pont, amit a térkép menüjében találunk.

A pozíciót küldjük el az autómentő sofőrjének bármelyik üzenetküldési lehetőségen keresztül, mert ez alapján az autómentő pontosan Önökre fog találni.

2. Az autómentő vezetőjének tudnia kell a lerobbant autó utasainak a számát, mert a legtöbb autómentő csak két utast tud befogadni.

Ha a lerobbant autóban utasok is vannak a sofőrön kívül, akkor autómentő terepjárót kell hívni, mert azok 5-7 személyesek, és sokkal kényelmesebbek az autómentő teherautóknál, ami lényegesen kellemesebbé teszi a hazavezető utat.

3. Közölni kell az autómentő sofőrjével az autó súlyát és típusát.

A jármű önsúlyát megtaláljuk a forgalmi engedély „G” jelzésű pontjában. Tapasztaltabb autómentő már az autó típusának ismeretében tudja az autó önsúlyát. A súlyt lényegesen megnövelheti az autóban lévő csomagok tömege is, ezért ezek mennyiségét is fontos közölnünk az autómentő megrendelésekor.

A legtöbb autómentő teherautóra maximum 1300 – 1450 Kg terhelést tehetünk, hogy az összsúlya ne haladja meg a 3.5 tonnát, ezért többnyire csak kisebb autók biztonságos szállítására alkalmasak.

A túlterhelt autómentő nagy veszélyt jelent önmagára is és a forgalomban résztvevők re is!

Amennyiben közepes méretű, vagy nagyobb autót kell szállítani, akkor megint csak autómentő terepjárót kell hívni, mert azok másik terepjárót, nagyobb személyautót, kisbuszt és furgont is tudnak biztonságosan menteni akár 2.8 tonna raksúlyig.

Az autószállítás és az autómentés szempontjából a fenti paraméterek nagyon fontosak!

4. A következő fontos információ, hogy az üzemképtelen autó kerekei gurulnak e. Balesetkor előfordulhat a futómű sérülése, minek következtében egy vagy több kerék megszorul, kiszakad, vagy nem képes forogni.

A modernebb járműveknél elég egy elektromos hiba ahhoz, hogy ne tudjuk kioldani a rögzítőféket, vagy ne tudjuk „N” állásba tenni a váltót.

Az ilyen esetekben professzionális autómentő felszerelésekre van szükség, mint például a gurító kocsi, amit a sérült, vagy forgásképtelen kerekek alá szoktunk elhelyezni emelő segítségével.

Ezekkel ki tudjuk küszöbölni az álló kerekek által okozott, az autómentést és autószállítást szinte lehetetlenné tevő körülményeket.

Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!