Autómentő, autómentés, autószállítás és bikázás HÍVJON BIZALOMMAL:
(06-30) 776-2151

A koronavírus hatása

Napjaink legnagyobb mumusa a koronavírus, azaz a COVID-19 vírus által létrejött világjávány.

Nagy valószínűséggel maga vírus nem okoz több megbetegedést egy sima influenza járványnál, de a rá irányuló negatív médiafigyelem hatására, óriási pánikot kelt a föld népességében.

Ez a pánikkeltés az egész világ gazdaságát a földdel teszi egyenlővé, pedig valószínűleg lehetne merőben másképp kezelni a vírus okozta helyzetet, mint ahogy azt az alábbi videókban kifejti politikus is és orvos is.
Van aki szerint kizárólag a krónikus betegségben szenvedőket és a gyengébb immunrendszerrel rendelkező idősebb személyeket kellene elszigetelni az egészséges, jó immunrendszerű lakosságtól, mivel a vírus kizárólag az előbbiekre jelenthet halálos veszélyt, a vakcina létrehozásáig.
Ésszerű magyarázataik alapján teljesen életszerű, hogy ha így tennénk, akkor valószínűleg minden egészséges ember könnyedén átesne a koronavírus fertőzésen és ezáltal védetté válna a további koronavírusos fertőzések ellen. Ha a koronavírus elleni stratégiát ez alapján állítanák fel, akkor a dolgozók legalább 80 %-a tovább végezhetné a munkáját és nem állna le a termelés és ezáltal a gazdaság.
Érdemes végignézni a kisfilmeket, teljesen reális és ésszerű felvetéseket hallgathatunk meg a felvételeken!

Videók:

https://youtu.be/VzUyMsK02Pc