Autómentő, autómentés, autószállítás és bikázás HÍVJON BIZALOMMAL:
(06-30) 776-2151

0-24 Autómentő Szlovákiából – Non stop Autómentés Szlovákiából

0-24 Autómentő Szlovákiából – Non stop Autómentés Szlovákiából

0-24 Autómentő Szlovákiából - Non stop Autómentés Szlovákiából
0-24 Autómentő Szlovákiából – Non stop Autómentés Szlovákiából

0-24 Autómentő Szlovákiából – Non stop autómentő Szlovákiából 2,6 tonna raksúlyig, 100.000 € szállítmány biztosítással

Autómentésre, vagy autószállításra van szüksége Szlovákiából?
Ötszemélyes autómentő terepjáróink az év minden napján 0-24 óráig állnak rendelkezésére. Hívását követően azonnal indulunk Szlovákia bármelyik területére, késedelem nélkül nekilátunk az autómentés feladatának.
A lerobbant, vagy sérült járművet hazaszállítjuk, valamint a jármű négy utasát is felár nélkül hazavisszük ötszemélyes autómentő terepjáróink egyikével.

Autószállító trélereinkkel 4.7 m tengelytávig és 2.6 tonna raksúlyig tudunk autót szállítani, vagy autót menteni. Tevékenységi körünkbe tartozik az autószállítás, autómentés, terepjáró mentés, kisbusz mentés és a furgon mentés..
Minden autómentő járművünk rendelkezik éves Magyar és Szlovák autópálya matricával, így ezek költsége nem terheli az Ön pénztárcáját.
Non Stop autómentés és Autószállítás Szlovákiából.
Az autómentést és autószállítást Szlovákiából műszaki hiba vagy baleset esetén is minden esetben gond nélkül megoldjuk. Műszaki hiba felléphet valamelyik autóalkatrész kopásából, elöregedéséből adódóan, de előfordulhat félretankolás miatt is, amikor például a dízel autóba benzint tankolunk.
Ha valamelyik alkatrész meghibásodása miatt kényszerül megállásra az autópályán, akkor azonnal kapcsolja be a vészvillogót, és húzódjon le a leállósávba úgy, hogy a lerobbant autó minél távolabb kerüljön a használatban lévő forgalmi sávtól.
Kézifékkel rögzítse a meghibásodott autót, majd a láthatósági mellény felvétele után tegye ki az elakadásjelző háromszöget az autó mögött olyan távolságra, hogy azt az autópályán száguldó járművek vezetői időben észlelhessék.
Amennyiben utasok is vannak az autóban, a láthatósági mellényt Nekik is fel kell venniük, majd ezután a szalagkorláton kívül eső, biztonságos területen keressenek várakozásra alkalmas helyet.
Mindezek után kerülhet sor az autómentő hívására.

Az alábbi információkra lesz szükségünk az autó mentéséhez:
1. A lerobbant autó pontos helyét kell meghatároznunk.
Ha nem tudjuk pontosan behatárolni az autó helyzetét, akkor nagy segítséget nyújt a telefonunkon lévő GPS, mivel minden GPS térképen van „Helyzet megosztása”, vagy „Pozíció megosztása” funkció, amit a térkép menüjében találunk.
A pozíciónkat küldjük el a kiszemelt autómentőnek SMS- ben, Viberen, vagy bármelyik üzenetküldési lehetőségen keresztül, mert ezután az autómentő méterre pontosan Önökre fog találni.
2. Az autómentőnek tudnia kell a lerobbant autó utasainak a számát, mert a legtöbb autómentő csak két utast tud befogadni.
Ha a lerobbant autóban utasok is vannak a sofőrön kívül, akkor érdemes terepjárós autómentőt keresni, mert azok többnyire 5-7 személyesek, és sokkal kényelmesebbek az autómentő teherautóknál.
3. Közölni kell az autómentővel az autó súlyát és típusát. Az önsúlyt megtaláljuk a forgalmi engedély „G” pontjában.
Tapasztaltabb autómentő már az autó típusának ismeretében tudja az autó önsúlyát, amit lényegesen megnövelhet az autóban lévő utasok és csomagok tömege is.
A legtöbb autómentő teherautóra maximum 1300 – 1500 Kg terhelést tehetünk, hogy az összsúlya ne haladja meg a 3.5 tonnát, ezért többnyire csak kisebb autók biztonságos szállítására alkalmasak.
Amennyiben közepes méretű, vagy nagyobb autót kell szállítani, akkor megint csak érdemes terepjáró autómentőt hívni, mert azok másik terepjárót, nagyobb személyautót, kisbuszt és furgont is tudnak menteni akár 2.8 tonna raksúlyig, amibe nem számít bele az utasok súlya.
Az autómentés és az autószállítás szempontjából a fenti paraméterek nagyon fontosak!
4. A következő fontos információ, hogy az üzemképtelen autó kerekei gurulnak e. Balesetkor előfordul a futómű sérülése, minek következtében egy vagy több kerék kifordul, kitörik, nem képes forogni.
Az újabb típusú autóknál elég egy apróbb elektromos hiba, hogy ne tudjuk kioldani a rögzítőféket, vagy ne tudjuk üresbe tenni az automata váltót.
Ilyen esetekben speciális autómentő felszerelésekre van szükség, mint például a gurító kocsi, amit a forgásképtelen kerekek alá szoktunk elhelyezni emelő segítségével, és ezekkel ki tudjuk küszöbölni a beállt kerekek által okozott problémákat.

Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!