Ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés és szagtalanítás.
Kerámía ózongenerátorainkkal vállaljuk személyautók és kisbuszok utasterének, valamint furgonok és kisteherautók rakterének ózonos fertőtlenítését és szagtalanítását.

Ózonos fertőtlenítés és 0-24 autómentés
Ózonos fertőtlenítés és 0-24 autómentés

Mikor és hol végezzük az ózonos tisztítást?

Autómentő szolgálatunk az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésére áll, ezért az ózonos kezelést a hét bármelyik napján el tudjuk végezni járművén, csak kattintson ide:
Kérésére házhoz megyünk, Dunaharaszti és Taksony területén belül nem számolunk kiszállási díjat.
Az ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés és szagtalanítás eljárást a szolgáltatási területeinken végezzük.
Amennyiben üzemképes autóját kell elszállítani A-ból B-be, akkor az Autómentés és Autószállítás alatt is el tudjuk végezni az ózonos klímatisztítást, fertőtlenítést és szagtalanítást, az ország bármelyik pontján.

Miért ózonnal?

Az ózon a klíma és más egységek megbontása és vegyszerek használata nélkül tisztít, fertőtlenít és szagtalanít.
Az ózon fertőtlenítő hatása mennyiségtől függően 600-szor, 3000 – szer erősebb a klórnál.
Az ózonos tisztítás és szagtalanítás folyamán elpusztulnak a penészgombák, a baktériumok és a vírusok, valamint feloldódnak a légcsatornában lerakódott koromszennyeződések, így az ózonos kezeléssel megelőzhetők, illetve megszüntethetők az allergiás tüneteket okozó tényezők.

Milyen gyakran alkalmazzuk?

A spórák, baktériumok, vírusok és koromszennyeződések a légbeszívó rendszeren keresztül folyamatosan áramlanak az utastérbe. Ezek elszaporodásához időre van szükség, de nem szabad megvárni, amíg telítődik velük a levegőrendszer.
Tapasztalataink alapján az ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés és szagtalanítás elvégzése negyedévenként ajánlott, de tavasszal és ősszel mindenképpen elengedhetetlen.
Milyen ózonos kezelések vannak?
Egy normál kezelés 20 percet vesz igénybe, a jármű méretétől és szennyezettségétől függően.
Amennyiben erős cigarettaszagot, vagy kiömlött, de már feltakarított étel szagát kell eltüntetni, akkor megint csak a jármű méretétől függően, 40 – 45 perces ózonos kezelést kell alkalmazni a kifogástalan eredmény érdekében.