0-24 autómentő Gyál – non stop autómentés Gyál – Bikázás

0-24 autómentő Gyál - non stop autómentés Gyál - Bikázás
0-24 autómentő Gyál – non stop autómentés Gyál – Bikázás

0-24 autómentés Gyál körzetében, autószállítás és non stop autómentő Gyál, valamint Magyarország és Európa teljes területén.

Gyál tágabb térségében lerobbant, üzemképtelen, balesetben megsérült, vagy frissen vásárolt autóját az Ön által kívánt helyre szállítjuk.
Autómentő Gyál szolgáltatásunk az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésére áll. Ötszemélyes autómentő terepjáróink egyikével a mentett autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük.
Gyáli autómentő tevékenységünk egész Pest megyére, valamint Magyarország teljes területére és Európa minden országára kiterjed.
Nem számítunk fel autópálya díjat, nincsenek rejtett költségek.
Autómentő Gyál vállalkozásunk az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésére áll Gyál térségében és M0 és M5 autópálya teljes szakaszán, valamint autómentést végzünk Magyarország és Európa teljes területén.
Autómentő járműveink kapacitása 2.6 tonna raksúlyig terjed, így nem okoz gondot a furgon mentés, kisteherautó mentés, kisbusz mentés és a terepjáró mentése és vontatása sem.

Ötszemélyes és nagyon kényelmes autómentő terepjáróink egyikével a sérült, vagy lerobbant autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük Gyál térségéből Magyarországon belül és külföldre bárhova, vagy Európa bármelyik országából Magyarországra.
100.000 € szállítmány biztosítással rendelkezünk.
Autómentő járműveink egyike többnyire Dunaharasztiból, az M0 autóút és az M5 autópálya közvetlen közeléből indul, így percek alatt eléri a Gyáli autómentés helyszínét, hogy minél gyorsabban elérje Önt és megkezdje az autómentést.
Autómentőink műszaki hibás, balesetben megsérült és futómű sérült autómentésére is alkalmasak, és szükség esetén darus autómentőt is tudunk biztosítani partner autómentő cégünk bevonásával.
A Gyál térségében esedékes autómentés során járműve tapasztalt autómentő kezekben lesz, nem kell tartania a mentett autó további sérüléseitől.
Autómentés. terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás Gyál vonzáskörzetében.
Az autómentés igen összetett munka, ezért minden autómentő munkára egyedi ajánlatot adunk.
Az autómentés összegét a mentendő jármű méretétől, elhelyezkedésétől, az esetleges sérülés mértékétől és az autómentés folyamán megtett távolságtól függően számoljuk ki, amely körülbelül 2 percet vesz igénybe.
Autómentő kollégáink sokéves tapasztalata a garancia arra, hogy az autómentés közben járművét nem érik további sérülések.
Autómentés Gyál, terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás.

Hívjon bizalommal éjjel – nappal, hívását követően azonnal indulunk!