0-24 autómentő Dabas – Non stop autómentés Dabas – Bikázás

0-24 autómentő Dabas - Non stop autómentés Dabas - Bikázás
0-24 autómentő Dabas – Non stop autómentés Dabas – Bikázás

0-24 autómentés Dabas, autószállítás és non stop autómentő Dabas környékén, valamint Magyarország és Európa teljes területén.

Dabas tágabb körzetében lerobbant, üzemképtelenné vált, balesetben megsérült, vagy frissen vásárolt autóját az Ön által kívánt helyre szállítjuk.
Autómentő Dabas szolgáltatásunk az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésére áll. Ötszemélyes autómentő terepjáróink egyikével a mentett autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük.
Ha a lemerült akkumulátor miatt bikázás, vagy más szóval kábeles indítás szükségeltetik, akkor is hívhatja non stop autómentő telefonszámunkat, valamelyik autómentő járművünk azonnal a segítségére siet.
Dabasi autómentő tevékenységünk egész Pest megyére, valamint Magyarország teljes területére és Európa minden országára kiterjed.
0-24 autómentés Dabas, autószállítás és non stop autómentő Dabason, valamint Magyarország és Európa teljes területén.

Nem számítunk fel autópálya díjat, nincsenek rejtett költségek, minden autómentő autónk egész éves autópálya matricával rendelkezik.
Autómentő járműveink kapacitása 2.6 tonna raksúlyig terjed, így nem okoz gondot a furgon mentés, kisteherautó mentés, a terepjáró mentés és a kisbusz mentése sem L3 hosszméretig, ami körülbelül a Ducato Maxi méretnek felel meg.
Autómentés Dabas, terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás.
Ötszemélyes és nagyon kényelmes autómentő terepjáróink egyikével a sérült, vagy lerobbant autó négy utasát is hazavisszük Magyarország minden településére és külföldre, vagy Európa bármelyik országából Magyarországra.
Amennyiben autómentésre van szüksége Dabas környékén, határozza meg a pontos tartózkodási helyét, hogy az autómentő késedelem nélkül megtalálja Önt.
Autómentő kollégáink sokéves tapasztalata a garancia arra, hogy az autómentés közben járművét nem érik további sérülések, azt a felvételkori állapotában adjuk át rendeltetési helyén.
Autómentés. terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás.

Hívjon bizalommal, éjjel – nappal azonnal indulunk!