0-24 autómentő Alsónémedi – Non stop autómentés Alsónémedi

0-24 autómentő Alsónémedi - Non stop autómentés Alsónémedi
0-24 autómentő Alsónémedi – Non stop autómentés Alsónémedi

0-24 Autómentés Alsónémedi, autószállítás és Bikázás, non stop autómentő Alsónémedin, valamint Magyarország és Európa teljes területén.

Alsónémedi környékén lerobbant, üzemképtelenné vált, balesetben megsérült, vagy frisen vásárolt autóját az Ön által kívánt helyre szállítjuk.
A mentett jármű négy utasát is felár nélkül hazavisszük.
Akkumulátora felmondta a szolgálatot, vagy lemerült? Hívjon bátran éjjel nappal, a Bikázás, kábeles indítás is Autómentés szolgáltatásunkba tartozik.
Autómentő Alsónémedi szolgáltatásunk az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésére áll az 5.számú főút, az M5 autópálya és az M0 autóút teljes vonalán.
Ötszemélyes autómentő terepjáróink egyikével a mentett autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük.
Alsónémedi autómentő tevékenységünk egész Pest megyére, valamint Magyarország teljes területére és Európa minden országára kiterjed.
Nem számítunk fel autópálya díjat, nincsenek rejtett költségek.
Autómentő járműveink kapacitása 2.6 tonna raksúlyig terjed, így nem okoz gondot a 0-24 Terepjáró mentés – 0-24 kisbusz mentés és furgon mentés sem L3 hosszméretig, ami körülbelül a Ducato Maxi méretnek felel meg.
Az Autómentés igen összetett munka, ezért minden autómentő munkára egyedi ajánlatot adunk.
Az Autómentés összegét a mentendő jármű méretétől, elhelyezkedésétől, az esetleges sérülés mértékétől és az Autómentés folyamán megtett távolságtól függően számoljuk ki, amely körülbelül 2 percet vesz igénybe.
Autómentés Alsónémedi, 0-24 Terepjáró mentés, 0-24 kisbusz mentés és furgon mentés, Bikázás, kábeles indítás.
Autómentő kollégáink sokéves tapasztalata a garancia arra, hogy az Autómentés közben járművét nem érik további sérülések, azt a felvételkori állapotában adjuk át rendeltetési helyén.

Hívjon bizalommal, éjjel – nappal azonnal indulunk!